Cine sunt

evită metodele ilegale de a reduce consumul de energie electricăSalut! Numele meu este Marcel Ionescu. Am 65 de ani și locuiesc în Medgidia. Sunt fost electrician, acum pensionar. Obișnuiam să îmi țin gură și să lucrez pentru mulți ani. Mi-am petrecut toată cariera văzând cum cei care ofereau energie electrică se îmbogățeau de pe urma oamenilor obișnuiți. Am putut vedea, în toți acești ani, cum oamenii foloseau toate trucurile posibile pentru a avea facturi de energie electrică mai mici la sfârșitul fiecărei luni, făcând, într-un fel sau altul, viețile familiilor lor mai ușoare.

Oamenii obișnuiau să vină să mă întrebe – Cum pot avea facturi la curent mai mici? Eu nu cunoșteam răspunsul corect. I-am sfătuit să se folosească de fiecare truc posibil. Nu era corect. Știam că acele trucuri nu erau legale, dar în acel moment, aceasta era singura soluție.

Nu a trecut mult timp până când și eu am devenit unul dintre ei. Am folosit diferite trucuri murdare. Iar pensia mică m-a forțat să îmi caut joburi adiționale pentru a avea suficienți bani pentru facturile la curent ridicate.

După mulți ani de muncă și numeroase trucuri încercate, în sfârșit știu răspunsul corect la întrebare și sunt gata să vi-l dezvălui. Scopul acestui blog este exact acesta. Oamenii trebuie să știe: facturile pot fi drastic mai mici. Eu am reușit acest lucru, și tu poți face la fel — într-un mod complet legal.