Cum să economisiți energie

Top 5 moduri dovedite pentru a face economie la curent (și de ce Tesla Saver ECO este cel mai bun)

facturile de energie electrică ridicateUna dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc este cum se pot face economii la curentul electric. Mulți nu știu că nu prea există aparate, pe care le folosim în fiecare zi, la care putem economisi curent electric. Știu acest lucru din propria experiență deoarece am lucrat ca electrician mulți ani. Așa că lumea mă întreabă mereu, sperând că expertiza mea îi va ajuta.

Când lucram în domeniu, am învățat diferite moduri de a face economi la factura de curent electric. Despre unele am aflat doar după ce mi-am dat demisia. Totuși, învățăm cât trăim. Am acumulat cunoștințe și am decis să prezint câteva modalități care, în opinia mea, ar putea fi de ajutor.

Cum să economisim la curent? Cât de realist este acest lucru și care sunt metodele de care dispunem?

reducerea consumului energiei electriceEconomisirea la factura de curent electric este posibilă. După cum am spus deja, există câteva moduri prin care putem face acest lucru. Ceea ce trebuie să știi este că unele modalități pe care le voi prezenta aici reprezintă soluții pe termen lung, care nu oferă rezultate instant. Pe lângă acestea, există metode care dau rezultate mult mai repede.

Am ales cinci metode care, în opinia mea, s-au dovedit a fi eficiente dacă vrei facturi la curent mai mici. Uneori, este necesar să combini mai multe metode pentru a economisi mai mult. Acestea sunt:

  • Folosirea atentă a luminii,
  • Utilizarea atentă a aparatelor electronice și electrocasnice,
  • Controlul dispozitivelor de răcire și încălzire,
  • Utilizarea resurselor naturale,
  • Dispozitivul Tesla Saver ECO.

Măsuri drastice pentru facturi mai mici la curent

opriți comutatorul de luminăCum să faci economi la curent urmând acești pași? Pentru a face economi la curent, trebuie să ai grijă, în primul rând, cu consumul de energie electrică. Se pot face economii la lumină, în special înlocuind becurile obișnuite cu cele economice. Această schimbare aduce costuri adiționale, întrucât aceste becuri sunt mult mai scumpe. Becurile economice consumă mai puțină energie electrică, oferind în același timp o iluminare de calitate. Cât de mult ajută în a economisi se poate vedea la nivelul unui an de utilizare.

Acesta nu este singurul mod prin care poți face economi la iluminare. De asemenea, poți stinge luminile în încăperile goale, în care nu stai. De exemplu, dacă te afli în sufragerie, nu e nevoie să ții luminile aprinse pe hol și în bucătărie.

Mai există un substitut mult mai ieftin pentru becuri, acesta fiind lumânările. Acestea se găsesc în diferite forme și mărimi. Pot fi aromate sau obișnuite. Te vor ajuta să faci economi la curent, creând în același timp o atmosferă plăcută .

Când vine vorba de electrocasnice, trebuie să ai multă grijă. Unele dintre acestea consumă curent chiar și atunci când nu le folosești. De aceea e de preferat să le scoți din priză. Chiar și aparatele mici, cum ar fi telefonul mobil sau laptopul, pot face factura la curent mult mai mare. De asemenea, te sfătuiesc să închizi calculatorul atunci când nu-l folosești, deoarece acesta consumă la fel de mult curent ca și atunci când este aprins.

Când gătești, vasele ar trebui să ocupe întreg aragazul. Pe lângă asta, nu trebuie să folosești aragazul electric pentru a încălzi mâncarea. Aici, poți utiliza cuptorul cu microunde, care folosește de două ori mai puțină energie electrică.

sfaturi despre economisirea energiei electricePoți face economi la curent când folosești mașina de spălat. Dacă rufele nu sunt foarte murdare, le poți spăla la temperatură mai scăzută. În acest mod, nu vei mai avea nevoie de energia adițională folosită pentru încălzire.
De asemenea, nu trebuie să folosești uscătorul de rufe. Profită de zilele cu soare și usucă-ți rufele la aer curat, fără a mai folosi dispozitive electrice.

Dacă nu e suficient, poți economisi curent la căldură și răcire. Cel mai bun mod este să-ți izolezi locuința. În acest fel, vei reuși să păstrezi căldura în interior. Când răcești încăperea, încearcă să nu folosești atât de des aerul condiționat. Curentul electric nu este gratuit, iar aparatele de aer condiționat sunt cunoscute ca fiind mari consumatoare de energie electrică. Întotdeauna poți găsi alternative pentru a te răcori.

Resursele naturale pot fi de asemenea de ajutor atunci când încerci să faci economi la curent. În special lumina naturală de la soare. O poți folosi pentru iluminare și încălzire. Pur și simplu dă la o parte draperiile și lasă lumina soarelui să intre în casa ta. De asemenea, poți achiziționa panouri solare, dar o asemenea investiție poate fi destul de costisitoare.

Toate aceste metode contribuie la economisirea de curent electric într-un fel sau altul. Totuși, nimic nu se compară cu dispozitivul Tesla Saver ECO.

Cum să faci economi la factura de energie electrică cu dispozitivul Tesla Saver ECO?

Acest dispozitiv reprezintă o reală revoluție. În loc să te întrebi cum să faci economi la curent, ar trebui să te întrebi câte poți să economisești cu acest dispozitiv incredibil. Are la bază o tehnologie inovatoare, concepută să reducă costurile la electricitate cu până la 50%.

Tesla Saver ECO te ajută să faci economi maximale la factura de energie electrică. Și aceasta nu este tot. Avantajele acestui dispozitiv nu se opresc aici. De asemenea:

  • mărește speranța de viață a dispozitivelor electronice,
  • Te ajută să faci economi legal,
  • Reduce găurile din buget,
  • Se plătește de unul singur.

Consumul de curent electric devine de două ori mai mic, deoarece acest dispozitiv elimină toate întreruperile posibile din rețeaua electrică. Practic, acționează precum un filtru.

tesla saver eco dispozitiv pentru economisirea energiei electriceEu m-am convins că acest dispozitiv este eficient. L-am folosit timp de câteva luni, iar facturile de energie electrică s-au redus drastic. Totuși, la început nu îmi era clar cum este posibil acest lucru. Dar, după ce am căutat puțin, am realizat cum funcționează dispozitivul cu adevărat.

Singurul lucru pe care-l regret este că am lucrat atâția ani ca electrician, doar după ce m-am retras descoperind ceva ce ar putea schimba viața tuturor cetățenilor.

Cu dispozitivul Tesla Saver ECO, nu va mai trebuie să alergi prin casă să scoți din priză diversele aparate electronice. Acesta te ajută să faci economi la boiler, aer condiționat, mașină de spălat, aragaz electric, uscător de păr, fier de călcat, frigider și toate celelalte electronice și electrocasnice. Prietenii mei au rămas șocați. Când m-au întrebat cum reușesc să am facturi la curent atât de mici, pur și simplu le-am arătat aceste dispozitiv.

Un lucru bun în ceea ce privește acest dispozitiv este că e simplu de utilizat. E suficient doar să-l bagi în priză și restul se întâmplă de la sine. De asemenea, este complet legal, retrișând la contor, așa că nu vei încălca legea.

Decizia îți aparține, dar dacă te întrebi cum să faci economi la curent, sfatul meu este să încerci acest dispozitiv incredibil. Vei avea senzația că energia electrică vine gratuită la tine în casă.